Gazelle Chamonix C5 HMS Herre

24.999,00 DKK

Med en Gazelle Chamonix C5 HMS Herre får du en alsidig og komfortabel elcykel, som har en stærk og lydløs centermotor fra Shimano. Dette gør netop denne model ideel til hverdagsbrug – hvad end det er pendling eller længere ture.

Størrelse: 53 cm

Farve: Blå

På lager

Varenummer (SKU): G1828 Kategorier: ,

Egå: 1

Hasle: 0

Aarhus: 0

Beskrivelse

Med en Gazelle Chamonix C5 HMS Herre får du en alsidig og komfortabel elcykel, som har en stærk og lydløs centermotor fra Shimano. Dette gør netop denne model ideel til hverdagsbrug – hvad end det er pendling eller længere ture. Her fokuseres der på kvalitet, en luksuriøs finish og mange fine detaljer. Gazelle Chamonix C5 HMS kommer med indbygget batteri, hvilket sammen med centermotoren skaber optimalt balancepunkt og gør cyklen mere stabil at cykle på.

Når du køber en Gazelle Chamonix C5, får du en cykel med en kraftig og støjsvag centermotor. Motoren er Shimano STEPS E-6100, som kan yde en motorkraft på op til 50 Nm. Batteriet er 500 Wh, men kan opgraderes til 630 Wh, hvis behovet er for det. Du kan helt selv tilpasse motorassistancen på turen – Dette gøres på display og controller, som er monteret på cyklens styr. Her kan du også tænde og slukke lyset, samt se hvor hurtigt og langt du kører og et estimat for rækkevidden på batteriopladningen.

Gazelle Chamonix C5 HMS Herre – Praktisk og Komfortabel

Modellen ligner ved første øjekast en almindelig cykel. Dette skyldes den diskrete motor og at batteriet er indbygget i stellet. Batteriet er let at tage af og på i forbindelse med opladning. Alternativt kan du lade batteriet op direkte fra siden af cyklen. Gazelle Chamonix C5 kommer med 5 indvendige Shimano Nexus gear og to hydrauliske håndbremser (skivebremser). For minimal vedligeholdelse ved gearsystemet, er denne cykel bygget med remtræk i stedet for en traditionel kæde. En rem holder typisk 2-3 gange længere end en kæde, og så kræver den ingen smøring.

Cyklens komfort er i top, hvilket skyldes brede dæk, ergonomiske håndtag og affjedring i sadelpind og forgaffel. Chamonix C5 kommer desuden med en blød sadel og et ergonomisk styr, som kan justeres i højde efter behov med den unikke Switch-frempind.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

Forbremse

Bagbremse

Gear

Motorproducent

Batteri