Fast lav prisTILBUD Tilbud

Gazelle Chamonix C7 HMS TEST

Vejl. pris:   21.999,00 DKK

Gazelle Chamonix C7 HMS Dame i Tropical Blue (Gazelles farve til testcykler). Du får her en alsidig og komfortabel elcykel, som har en stærk og lydløs centermotor fra Shimano. Dette gør netop denne model ideel til hverdagsbrug – hvad end det er pendling eller længere ture. Her fokuseres der på kvalitet, en luksuriøs finish og mange fine detaljer.

Beskrivelse

Gazelle Chamonix C7 HMS Dame i Tropical Blue (Gazelles farve til testcykler). Du får her en alsidig og komfortabel elcykel, som har en stærk og lydløs centermotor fra Shimano. Dette gør netop denne model ideel til hverdagsbrug – hvad end det er pendling eller længere ture. Her fokuseres der på kvalitet, en luksuriøs finish og mange fine detaljer. Gazelle Chamonix C7 HMS kommer med indbygget batteri, hvilket sammen med centermotoren skaber optimalt balancepunkt og gør cyklen mere stabil at cykle på.

Shimano Centermotor Elsystem

Når du køber en Gazelle Chamonix C7 HMS, får du en cykel med en behagelig og let centermotor. Motoren er Shimano STEPS E-6100, som kan yde en motorkraft på op til 50 Nm. Batteriet er 500 Wh, men kan opgraderes til 625 Wh, hvis behovet er for det.

Du kan helt selv tilpasse motorassistancen på turen – Dette gøres på display og controller, som er monteret på cyklens styr. Her kan du desuden tænde og slukke cykellygterne, samt se hvor hurtigt og langt du kører og et estimat for rækkevidden på batteriopladningen.

Shimano Nexus Geargruppe

Gazelle Chamonix C7 HMS er bygget med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Shimano Nexus er skabt til den travle hverdag, og kan derfor levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Nexus har desuden en funktion, som gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt. En cykel med Shimano Nexus føles altså både komfortabel og let at cykle på. Gearsystem og kæde er på denne elcykel beskyttet af en lukket kædeskærm, så cyklen kræver mindst muligt vedligeholdelse.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at Chamonix C7 HMS bremser effektivt under alle forhold, er cyklen udstyret med hydrauliske skivebremser. Hydrauliske skivebremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiven af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning.

Mere om Gazelle Chamonix C7 HMS Dame (Tropical Blue)

Denne udgave af Chamonix C7 HMS er i damestel med lav indstigning, så cyklen er let at komme af og på. Modellen ligner ved første øjekast en almindelig cykel. Dette skyldes den diskrete motor, og at batteriet er indbygget i stellet. Batteriet kan tages af og på cyklen i forbindelse med opladning. Alternativt kan du lade batteriet op direkte på cyklen.

Cyklens komfort er i top, hvilket skyldes affjedring i sadelpind og forgaffel samt brede, punkterhæmmende dæk. Chamonix C7 kommer desuden med en blød sadel og et ergonomisk styr, som kan justeres i højde efter behov.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Køn

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Batteriplacering

Km/t

Hjulstørrelse

Vægt

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, , , , , , , ,

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år på cykel | 2 år på motor | 2 år på batteri.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her