Gazelle Chamonix C7 HMS TESTKØRSEL

23.999,00 DKK

Varenummer (SKU): g2444 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Med en Gazelle Chamonix C7 HMS får du en alsidig og komfortabel elcykel, som har en stærk og lydløs centermotor fra Shimano. Dette gør netop denne model ideel til hverdagsbrug – hvad end det er pendling eller længere ture. Her fokuseres der på kvalitet, en luksuriøs finish og mange fine detaljer. Gazelle Chamonix C7 HMS kommer med indbygget batteri, hvilket sammen med centermotoren skaber optimalt balancepunkt og gør cyklen mere stabil at cykle på.

Når du køber en Gazelle Chamonix C7, får du en cykel med en kraftig og støjsvag centermotor. Motoren er Shimano STEPS E-6100, som kan yde en motorkraft på op til 50 Nm. Batteriet er 500 Wh, men kan opgraderes til 630 Wh, hvis behovet er for det. Du kan helt selv tilpasse motorassistancen på turen – Dette gøres på display og controller, som er monteret på cyklens styr. Her kan du også tænde og slukke lyset, samt se hvor hurtigt og langt du kører og et estimat for rækkevidden på batteriopladningen.

Gazelle Chamonix C7 HMS – Praktisk og Komfortabel

Modellen ligner ved første øjekast en almindelig cykel. Dette skyldes den diskrete motor og at batteriet er indbygget i stellet. Batteriet er let at tage af og på i forbindelse med opladning. Alternativt kan du lade batteriet op direkte fra siden af cyklen. Gazelle Chamonix C7 kommer med 7 indvendige Shimano Nexus gear og to hydrauliske håndbremser (skivebremser).

Cyklens komfort er i top, hvilket skyldes brede dæk, ergonomiske håndtag og affjedring i sadelpind og forgaffel. Chamonix C7 kommer desuden med en blød sadel og et ergonomisk styr, som kan justeres i højde efter behov med den unikke Switch-frempind.

Denne udgave af Gazelle Chamonix C7 i blå (Tropical Blue) er udelukkende til testkørsel. Ønsker du at købe cyklen, kan den leveres i grå (Dust Mat) og en anderledes blå (Spark Blue).

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Køn