Gazelle Grenoble C380 HMB Herre

26.499,00 DKK

Gazelle Grenoble C380 HMB Herre i Eclipse Black. Med en Gazelle Grenoble får du en alsidig og komfortabel elcykel, som har en stærk og lydløs centermotor fra Bosch. Dette gør netop denne model ideel til hverdagsbrug – hvad end det er pendling eller længere ture.

Størrelse: 57 cm

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): G0084 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Gazelle Grenoble C380 HMB Herre i Eclipse Black. Med en Gazelle Grenoble får du en alsidig og komfortabel elcykel, som har en stærk og lydløs centermotor fra Bosch. Dette gør netop denne model ideel til hverdagsbrug – hvad end det er pendling eller længere ture. Her fokuseres der på kvalitet, en luksuriøs finish og mange fine detaljer. Gazelle Grenoble kommer med indbygget batteri, hvilket sammen med centermotoren skaber optimalt balancepunkt og gør cyklen mere stabil at cykle på.

Kraftig og komfortabel Bosch centermotor

Den lydløse og stærke centermotor fra Bosch gør Gazelle Grenoble C380 Herre optimal til pendling og længere ture. Motorens trædeassistance gør, at det føles ubesværet at cykle – uanset om du cykler på landevej eller op ad bakke. Modellen kommer med en støjfri centermotor med en motorkraft op til 50 Nm og et kraftigt 400 Wh batteri integreret i stellet. Batteriet er let at afmontere ved opladning – alternativt kan du oplade batteriet direkte fra cyklen. Ønskes et større batteri, kan du opgradere til et 500 Wh batteri.

Enviolo Trinløst Gear

Gazelle Grenoble C380 er designet med det smarte, trinløse gearskift (Enviolo Trekking). Dette gearsystem kræver samme, lave mængde vedligeholdelse som almindelige, indvendige gear. Med et trinløst gearsystem har du dog ikke 3, 5, 7 eller noget andet bestemt antal gear. Her kan du 100% selv tilpasse gearingen til dit behov.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at Gazelle Grenoble bremser effektivt i al slags vejr, er cyklen udstyret med hydrauliske Magura fælgbremser. Hydrauliske fælgbremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem er slidstærkt og sikrer, at du kan bremse sikkert uanset hastighed. Cyklen er med to håndbremser og uden fodbremse.

Mere om Gazelle Grenoble C380 Herre

Ved Gazelle Grenoble fokuseres der på komforten. Du får her en cykel med brede dæk, affjedrende forgaffel og affjedring i sadelpinden. Styret er let at justere tættere til dig efter behov, og sadel og håndtagene er ergonomiske. Cyklens lave tyngdepunkt gør, at Grenoble C380 cykler ubesværet og skaber en generel god køreglæde. Grenoble kommer desuden med de nye, elegante integrerede lygter i for- og bagskærm, så du tydeligt bliver set i al slags vejr.

Yderligere information

Farve

Mærke

Størrelse

Gear

Batteri

Forbremse

Bagbremse

Motorproducent

Køn

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år på cykel | 2 år på motor | 2 år på batteri.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her

Tilbehør til Gazelle Grenoble C380 HMB Herre