TILBUD Tilbud

Gazelle N°1 Number 1 Speed 1125 WH

Vejl. pris:   47.999,00 DKK

Gazelle N°1 Number 1 er en Speed Pedelec, en elcykel som kan køre 45 km/t. Med N°1 Speed Pedelec, vælger du en elcykel med et unikt design: et avanceret stel med rene linjer. For en unik køreoplevelse: hastighed og kontrol. Og for unik perfektion: ultimativ integration af de bedste komponenter. Gazelles prisvindende No 1 har alt, hvad du kan forvente af en elcykel fra Gazelle: kvalitet og pålidelighed.

Størrelse: 56 cm

Farve: Sort

Ikke på lager

Beskrivelse

Gazelle N°1 Number 1 er en Speed Pedelec, en elcykel som kan køre 45 km/t. Med N°1 Speed Pedelec, vælger du en elcykel med et unikt design: et avanceret stel med rene linjer. For en unik køreoplevelse: hastighed og kontrol. Og for unik perfektion: ultimativ integration af de bedste komponenter. Gazelles prisvindende No 1 har alt, hvad du kan forvente af en elcykel fra Gazelle: kvalitet og pålidelighed.

Bosch Performance Line Speed Centermotor Elsystem

Når du køber en Gazelle Number 1 Speed, får du en cykel med en kraftig centermotor. Motoren er Bosch Performance Line Speed, som kan yde en motorkraft på op til 85 Nm. Motoren er godkendt til at kunne køre 45 km/t. Batteriopsætningen er Gazelles Dual Battery med hele 2 batterier, som i alt giver 1125 Wh. Du har altså ekstra lang rækkevidde på opladningen. Du kan beregne en estimeret rækkevidde her.

Du kan helt selv tilpasse motorassistancen på turen – Dette gøres på det såkaldte Bosch Kiox display og controller, som er monteret på cyklens styr. Her kan du desuden se hvor hurtigt og langt du kører og et estimat for rækkevidden på batteriopladningen. Kiox er tilpasseligt med “skærme”, så du kan skifte mellem diverse informationer. Super intuitivt og brugervenligt.

VIGTIGT! Når du køber en Speed-pedelec, er det et krav, at du kører med cykelhjelm (Rådet for Sikker Trafik anbefaler en NTA-8776 godkendt hjelm), og at du har en ansvarsforsikring. Skal din cykel forsikres mod tyveri, kræver dit forsikringsselskab højst sandsynligt også, at du har en kaskoforsikring.

Enviolo Sportive AutomatiQ Trinløst Automatgear

Gazelle N°1 Number 1 er bygget med det revolutionerende Enviolo Sportive AutomatiQ gearsystem. Enviolo er kendt for deres trinløse gearskift, hvor du ikke har 3, 5, 7, 10 eller andet antal af gear. Det er også kendt som et “million-gear”. AutomatiQ er så Enviolos automatgear udgave. Med N°1 skal du altså slet ikke koncentrere dig om at skifte gear. Du har dog stadig mulighed for at have indflydelse på gearskiftet. Enviolo AutomatiQ er koblet op til motoren og derved også din kadence. Du kan indstille motortræk/gearskift til din kadence, så gearet føles lettere eller tungere at træde.

For at gøre cyklen endnu mere vedligeholdelsesfri, er N°1 i stedet for en traditionel kæde udstyret med det smarte remtræk. Et remtræk holder væsentligt længere end en almindelig kæde og kræver ingen vedligeholdelse. Remmen kører altid jævnt, og gearskiftet føles lydløst og glidende.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at Gazelle Number 1 Speed bremser effektivt under alle forhold, er cyklen udstyret med hydrauliske skivebremser. Hydrauliske skivebremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiven af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning.

Mere om Gazelle N°1 Number 1 Speed Pedelec

Gazelles N°1 Speed Pedelec Elcykel laves kun i ét steldesign, og cyklen er derfor Unisex. Farven er Black, som er en blank sort farve med sorte detaljer. Indstigningshøjden er høj, men cyklens overrør er designet med et lille knæk for at gøre det lettere at stige af og på. Dette er en alsidig og funktionel sportselcykel, hvor stellet er strømlinet, og der har været fokus på designet. For at give elcyklen et rent udseende, er kablerne integreret i stellet. Begge batterier kan tages af og på i forbindelse med opladning. Alternativt kan du lade op direkte fra siden af cyklen.

Sikkerhed er tænkt ind i N°1. Da det er en 45 km/t elcykel, er der monteret et lovpligtigt spejl på venstre side af styret. Der er desuden indbygget horn, som fungerer som ringeklokke. Lygterne er tændt under hele køreturen, og kan ikke slås fra (lovkrav). For øget sikkerhed er forlygten kraftig med en styrke på 230 Lux.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

,

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Batteriplacering

Km/t

Hjulstørrelse

Vægt

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, , , , ,

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år på cykel | 2 år på motor | 2 år på batteri.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her