Gazelle Paris C7+ HMB Dame

17.499,00 DKK

Gazelle Paris C7+ HMB Dame i grå er en cykel, Gazelle har designet med inspiration fra deres originale koncept. Her fokuseres der på et stift stel og en letløbende motor. Cyklen holdes desuden på et mere prisvenligt niveau sammenlignet med andre af Gazelles elcykler.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Størrelse: 49 cm

Egå: 3

Hasle: 0

Aarhus: 0

Størrelse: 53 cm

Egå: 3

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Gazelle Paris C7+ HMB Dame i grå er en cykel, Gazelle har designet med inspiration fra deres originale koncept. Her fokuseres der på et stift stel og en letløbende motor. Cyklen holdes desuden på et mere prisvenligt niveau sammenlignet med andre af Gazelles elcykler. Gazelle Paris er super komfortabel at køre på, kommer med en Bosch Active Line Plus centermotor og har affjedring for øget komfort. Her får du altså en pålidelig cykel, som sikrer mange års køreglæde.

Med den nye Gazelle Paris C7+ HMB beviser Gazelle, at en elcykel i god kvalitet kan fås til en overkommelig pris. Paris C7+ HMB har fået et ekstra plus i sit navn. Modellen kommer nemlig med ekstra luksus i form af øget motorkraft, komfort og større brugervenlighed. Du får her en elcykel med en kraftig Bosch Active Line Plus 3.0 centermotor, som har en motorkraft på op til 50 Nm. Motorassistancen kan du let tilpasse på cyklens sidedisplay, som er placeret på styret. Her kan du desuden styre de integrerede cykellygter, se hvor hurtigt du kører, og hvor lang rækkevidde, du har tilbage på batteriopladningen.

Gazelle Paris C7+ HMB Dame kommer i grå, med blød sadel, ergonomisk styr, affjedret forgaffel og sadelpind. Cyklen kommer med 7 indvendige Shimano Nexus gear. For optimal bremseeffekt kommer modellen med 3 bremser: fodbremse og to håndbremser. Du kan desuden justere styret højere og tættere på dig efter behov.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

,

Mærke

Gear

Batteri

Forbremse

Bagbremse

,

Motorproducent

Køn