Fast lav prisTILBUD Tilbud

Gazelle Paris C7 HMB Dame

Vejl. pris:   14.999,00 DKK

Gazelle Paris C7 HMB Dame elcykel i farven Navy Blue (Mørk blå). Du får her en elcykel, Gazelle har designet med inspiration fra deres originale koncept. Her fokuseres der på et stift stel og en letløbende motor. Cyklen holdes desuden på et mere prisvenligt niveau sammenlignet med andre af Gazelles elcykler.

Størrelse: 53 cm

Farve: Blå

Ikke på lager

Beskrivelse

Gazelle Paris C7 HMB Dame elcykel i farven Navy Blue (Mørk blå). Du får her en elcykel, Gazelle har designet med inspiration fra deres originale koncept. Her fokuseres der på et stift stel og en letløbende motor. Cyklen holdes desuden på et mere prisvenligt niveau sammenlignet med andre af Gazelles elcykler. Gazelle Paris er super komfortabel at køre på, kommer med en Bosch Active Line centermotor og har affjedring for øget komfort. Her får du altså en pålidelig cykel, som sikrer mange års køreglæde.

Bosch Centermotor Elsystem

Når du køber en Gazelle Paris C7 HMB, får du en cykel med en behagelig og støjsvag centermotor. Motoren er Bosch Active Line, som kan yde en motorkraft på op til 40 Nm. Med i prisen er et 300 Wh batteri. Dette kan dog opgraderes til 400 Wh eller 500 Wh, hvis behovet er for det. Batteriet sidder i cyklens bagagebærer, og er let at tage af og på i forbindelse med opladning. Alternativt kan du oplade batteriet direkte fra cyklen.

Du kan helt selv tilpasse motorassistancen på turen – Dette gøres på cyklens Bosch Purion sidedisplay / controller, som er monteret på cyklens styr. Her kan du desuden tænde og slukke cykellygterne, samt se hvor hurtigt og langt du kører og et estimat for rækkevidden på batteriopladningen. Du kan beregne en estimeret rækkevidde her. 

Shimano Nexus Geargruppe

Gazelle Paris C7 HMB er bygget med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Shimano Nexus er skabt til den travle hverdag, og kan derfor levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Nexus har desuden en funktion, som gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt. En cykel med Shimano Nexus føles altså både komfortabel og let at cykle på. Gearsystem og kæde er på denne elcykel beskyttet af en lukket kædeskærm, så cyklen kræver mindst muligt vedligeholdelse.

Vedligeholdelsesvenlige bremser

For at holde vedligeholdelsesniveauet på et minimum, er cyklen med hydrauliske fælgbremser (håndbremser) på for- og baghjul. For øget sikkerhed og bremseeffekt er Paris udstyret med en fodbremse som 3. bremse. En fodbremse bremser sikkert og kan ikke gå i stykker. En hydraulisk fælgbremse giver mulighed for en mere hård opbremsning i nødstilfælde. Ved brug af fælgbremser anbefaler vi at tørre fælgen af i ny og næ for mindre støj ved bremsning.

Mere om Gazelle Paris C7 HMB Dame (Navy Blue)

Denne udgave af Gazelle Paris C7 HMB er i damestel med lav indstigning, så cyklen er let at komme af og på. Modellen ligner ved første øjekast en almindelig cykel, hvilket skyldes den diskrete motor. Batteriet er let at tage af og på i forbindelse med opladning. Alternativt kan du lade batteriet op direkte fra siden af cyklen.

Cyklens komfort er i top, hvilket skyldes affjedring i forgaflen samt brede, punkterhæmmende dæk. Paris C7 kommer desuden med en blød sadel og et ergonomisk styr, som kan justeres efter behov.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

Gear

Forbremse

Bagbremse

,

Batteri

Motorproducent

Batteriplacering

Km/t

Hjulstørrelse

Vægt

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, , , , , , , ,

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år på cykel | 2 år på motor | 2 år på batteri.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her