Gazelle Ultimate C380 HMB TESTKØRSEL

29.999,00 DKK

Beskrivelse

Denne Gazelle Ultimate C380 HMB Dame er en af Gazelles topmodeller. På en Gazelle Ultimate kan du for alvor nyde fritiden! Og den cykler ligeså godt, som den ser ud: super komfortabel og herligt sporty. Med sit innovative og dynamiske design er Gazelle Ultimate en fryd for øjet. Modellen er bygget med motor, batteri og ledningsføring integreret i stellet, hvilket skaber et elegant og iøjnefaldende design.

Gazelle Ultimate C380 HMB fås her i Tropical Blue, som er Gazelle’s testcykel-farve. Ønsker du at købe cyklen, findes den i Magnum Grey (Grå). Denne model kommer med en kraftig Bosch centermotor – Nemlig Bosch Performance Line 3.0, som har en motorkraft på op til 65 Nm. Motorassistancen styrer du helt selv på cyklens styr, hvor controller og display er monteret. Her kan du desuden tænde/slukke lyset på cyklen, du kan se et estimat for rækkevidden på batteriopladningen og se hvor hurtigt og langt du kører. Batteriet er 500 Wh, så du sagtens kan komme ud på de lange cykelture. Ved opladning anbefaler vi at tage batteriet med ind i stuetemperatur. Batteriet er let at tage af og på – Her bruger du samme nøgle, som bruges til cykellåsen.

Gazelle Ultimate C380 HMB er med sit stive stel en både sporty og komfortabel cykel. Du får her en cykel i et elegant aluminiumstel med dynamiske linjer. Batteriet er indbygget i stellet, hvilket sikrer mere stabilitet og en flottere finish. C380-modellen kommer med det smarte, trinløse gearskift (Enviolo Trekking). Med dette gearsystem kan du 100% selv tilpasse gearingen til dit behov. Cyklen er monteret med hydrauliske skivebremser på for- og baghjul for at sikre optimal bremseeffekt i al slags vejr.

Denne udgave af Gazelle Ultimate C380 HMB i blå (Tropical Blue) er udelukkende til testkørsel. Ønsker du at købe cyklen, kan den leveres i grå (Magnum Grey).

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Gear

Batteri

Forbremse

Bagbremse

Motorproducent

Køn