Nishiki Pro Air Herre

8.999,00 DKK

Nishiki Pro Air Herre er en højkvalitets hybrid mellem en sportscykel og en racercykel. Pro Air er proppet med komponenter, som typisk findes på en racercykel, hvilket gør cyklen særdeles effektiv på landevejen. Geometrien og egenskaberne fra en sporty citybike gør samtidig Nishiki Pro Air perfekt som pendlercykel, men også til fritidsbrug.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Størrelse: 22"

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Størrelse: 24"

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Nishiki Pro Air Herre er en højkvalitets hybrid mellem en sportscykel og en racercykel. Pro Air er proppet med komponenter, som typisk findes på en racercykel, hvilket gør cyklen særdeles effektiv på landevejen. Geometrien og egenskaberne fra en sporty citybike gør samtidig Nishiki Pro Air perfekt som pendlercykel, men også til fritidsbrug. Køreoplevelsen på denne cykel er helt i top og får dig let gennem hverdagens forhindringer.

Shimano komponenter

Nishiki Pro Air er bygget med en Shimano 105 geargruppe. 105 støtter hver rytter, der kæmper for at opnå sine personlige mål for daglig træning og lange ture med vennerne. Shimano 105 giver følelsen af tilfredshed, glæde og opfyldelse med sin avancerede funktionalitet, lethed og ergonomi. Skiftegrebene er lette at betjene, gearene skifter behageligt, og så er de bygget til at kunne trække dig over stejle bakker.

For at kunne bremse godt i al slags vejr, er Pro Air udstyret med hydrauliske Shimano skivebremser, som er både kraftige og pålidelige. Skivebremser bremser kraftigere end rullebremser, og har ikke den samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Det eneste du skal gøre, er at holde skiven ren, så den ikke hyler ved bremsning.

Nishiki Pro Air Herre – Letrullende og komfortabel

For at gøre Pro Air perfekt til både pendling og længere ture, er den designet med Schwalbe Spicer dæk. Et letrullende og komfortabelt dæk, som har Schwalbes K-Guard teknologi som punkteringsbeskyttelse. K-Guard sørger for at holde mindre sten og glas væk fra slangen, så risikoen for at punktere mindskes. Schwalbe Spicer har et veludviklet dækmønster, som gør det muligt at cykle året rundt.

Nishiki Pro Air har en sporty geometri, hvor du ligger ned over cyklen. Det er dog ikke en ligeså aerodynamisk siddestilling som på en almindelig racercykel. Denne cykel er med sit aluminiumstel og carbon-forgaffel tilpas stiv i stellet, uden at komforten forsvinder.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

,

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn