Racercykler

Racercykler er det foretrukne valg for dig, som vil ud og røre dig på landevejen. Med en racercykel får du en let og aerodynamisk cykel, som du kan komme op og ned af selv de stejleste bakker på. Om du skal bruge den til lange pendlerture, motionsture eller løbskørsel, så har vi racercykler, som nok skal falde i din smag. Hos Cykelgruppen fører vi racercykler fra Principia, Giant, Liv og Merida.

En racercykel er et godt valg for dig, som vil ud og motionere. Det kan også være for dig, som måske døjer med en knæ- eller hofteskade. Racercykling skaber nemlig mulighed for god motion, mens det skåner stød til benene – og dermed også knæ og hofte.

Racercykel til ethvert behov

Hos Cykelgruppen har vi racercykler til både mænd og kvinder. Hvis du er på udkig efter en kvinderacer, skal du kigge på vores dameracer fra Giants kvindemærke, Liv. Er du ude efter en herreracer, har vi landevejscykler fra Giant og Merida.

Racercykler kommer i forskellige typer. Vores mest solgte racere er komfortracere, som vores Giant Contend og Defy modeller. Disse er bygget med en aerodynamisk ramme men med styret placeret lidt højere end på bjergracerne. Ved dameracere hedder denne model Liv Avail.

Vores mere aerodynamiske og letteste racermodeller er Giants TCR og Merida Scultura modeller. Med disse modeller får du en let og aerodynamisk bjergracer. Her ligger du mere ned over styr og ramme sammenlignet med en komfortracer.

Er du til de helt aerodynamiske modeller, skal du kigge mod vores Giant Propel og Merida Reacto modeller. Disse aeroracere er bygget på nogle af markedets mest aerodynamiske rammer. Her er styr placeret væsentligt lavere, så du opnår en optimal, aerostilling på cyklen.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Husk, at vi står til rådighed i vores butikker i Rowi Cykler Aarhus og Egå Cykelcenter.
Alternativt er du velkommen til at kontakte os.