ABUS Youn-I ACE MIPS

ABUS Youn-I ACE MIPS Metallic Blue er én af ABUS’ bedst beskyttende cykelhjelme til bykørsel og til skovkørsel. Hjelmen kommer med en aftagelig skytte, som beskytter mod regn, sol, insekter og grene.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

ABUS Youn-I ACE MIPS Metallic Blue er én af ABUS’ bedst beskyttende cykelhjelme til bykørsel og til skovkørsel. Hjelmen kommer med en aftagelig skytte, som beskytter mod regn, sol, insekter og grene. Ventilationen er helt i top på denne model, da der er store lufthuller og fluenet i fronten af hjelmen. For at øge trafiksikkerheden på ABUS Youn-I ACE, har man valgt at montere en baglygte i nakken af hjelmen.

Stilren & Funktionel

ABUS Youn-I ACE MIPS kan let betegnes som en moderne cykelhjelm. Den er nemlig både trendy, praktisk og sikker.
I tilfælde af styrt er Youn-I-serien særligt god beskyttende, da de kommer godt ned over hovedet hele vejen rundt. Desuden slutter hjelmen tæt til hovedet, hvilket mindsker risiko for, at hjelmen rykker sig under styrt.

Denne city-hjelm passer perfekt til den moderne cyklist i byen, da den har et enkelt, urbant og modebevidst udseende. ABUS Youn-I ACE MIPS kommer i forskellige farver alt efter smag. Stropperne er neutrale og hjelmen er ensfarvet.

MIPS – Cykelhjelmen med ekstra sikkerhed

MIPS er en forkortelse for Multi-directional Impact Protection System. MIPS er en inderskal i cykelhjelmen, som er med til at mindske rotationer i forbindelse med et styrt. MIPS beskytter også – som navnet antyder – slag fra forskellige vinkler. Disse rotationer og slag er med til at skabe hjernerystelser og -forstyrrelser. Derfor mindsker MIPS risikoen for eventuelle hjernerystelser og hjerneskader.

Specifikationer for ABUS Youn-I ACE MIPS Metallic Blue

  • MIPS indbygget i hjelmen – Øger beskyttelsesniveauet.
  • Reflekser samt højt placeret baglygte i nakke er med til at sikre 180 graders synlighed.
  • 17 store luftkanaler sikrer optimal ventilation.
  • Aftagelig skygge – Beskytter mod regn, sol, insekter og grene
  • God kontaktflade til hovedet – Dækker også områderne ved tinding og giver øget allround-beskyttelse.
  • Zoom Evo Adult Nakkespæde – Finjusteringssystem med et skridsikkert justeringshjul.
  • Størrelsesjustering ved hjælp af en helring fremstillet af særlig slidstærk og let formbar plastik til optimal stabilitet og formtilpasning.
  • Indbygget fluenet – Beskytter mod insekter.

Yderligere information

Farve

Størrelse

,

Mærke

Vægt

M: 290g., L: 320g.