Cykelhjelm Overtræk Vaude Helmet Raincover

129,95 DKK

Vaude Helmet Raincover er et cykelhjelm overtræk, som her fås i neongul. Dette hjelmovertræk holder din cykelhjelm tør på de regnvåde cykelture. Overtrækket er desuden vindafvisende, så du mindsker træk til hovedet på vindblæste dage. Den neongule farve sikrer god trafiksikkerhed i de mørke timer.

Størrelse: Onesize

Farve: Gul

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 043001360000 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Vaude Helmet Raincover er et cykelhjelm overtræk, som her fås i neongul. Dette hjelmovertræk holder din cykelhjelm tør på de regnvåde cykelture. Overtrækket er desuden vindafvisende, så du mindsker træk til hovedet på vindblæste dage. Den neongule farve sikrer god trafiksikkerhed i de mørke timer. Der er desuden reflekser, som gør dig ekstra synlig. Overtrækket trækkes simpelt hen over cykelhjelmen og har en elastikkant, som sikrer god fastgørelse. Vaude Helmet Raincover cykelhjelm overtræk fås kun i én Onesize størrelse.

Dette Vaude hjelmcover er produceret med Eco Finish – et miljøvenligt, vandtæt finish uden flurocarboner (PFC). Green Shape er din Vaude garanti for miljøvenlige produkter produceret med bæredygtige materialer og ved lavt resourceforbrug.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Vindtæt

Ja

Vandtæt

Ja

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her