Gazelle Arroyo C8 HMB Elite TESTKØRSEL

22.999,00 DKK

Varenummer (SKU): g1344 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Med en Gazelle Arroyo C8 HMB Elite Dame får du en alsidig og komfortabel elcykel, som har en stærk og lydløs centermotor fra Bosch. Dette gør netop denne model ideel til hverdagsbrug – hvad end det er pendling eller længere ture. Her fokuseres der på kvalitet, en luksuriøs finish og mange fine detaljer. Arroyo C8 HMB Elite kommer med indbygget batteri, hvilket sammen med centermotoren skaber optimalt balancepunkt og gør cyklen mere stabil at cykle på.

Når du køber en Gazelle Arroyo C8 HMB Elite, får du en cykel med en kraftig og støjsvag centermotor. Motoren er Bosch Active Line Plus 3.0, som kan yde en motorkraft på op til 50 Nm. Batteriet er 400 Wh, men kan opgraderes til 500 Wh, hvis behovet er for det. Du kan helt selv tilpasse motorassistancen på turen – Dette gøres på display og controller, som er monteret på cyklens styr. Her kan du også tænde og slukke lyset, samt se hvor hurtigt og langt du kører og et estimat for rækkevidden på batteriopladningen.

Gazelle Arroyo C8 HMB Elite Dame – Praktisk og Komfortabel

Modellen ligner ved første øjekast en almindelig cykel. Dette skyldes den diskrete motor og at batteriet er indbygget i stellet. Batteriet er let at tage af og på i forbindelse med opladning. Alternativt kan du lade batteriet op direkte fra siden af cyklen. Gazelle Arroyo C8 kommer med 8 indvendige Shimano Nexus gear og tre bremser; en fodbremse og to hydrauliske håndbremser (fælgbremser).

Cyklens komfort er i top, hvilket skyldes affjedring i sadelpind og forgaffel samt brede, punkterhæmmende dæk. Arroyo C8 kommer desuden med en blød sadel og et ergonomisk styr, som kan justeres i højde efter behov.

Denne udgave af Gazelle Arroyo C8 HMB Elite i blå (Tropical Blue) er udelukkende til testkørsel.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

Forbremse

Bagbremse

Gear

Motorproducent

Batteri