Gazelle Orange C7+ HMB Dame

19.499,00 kr.

Gazelle Orange C7+ HMB Dame i jeans blue (blå). Gazelle Orange er Gazelles mest ikoniske elcykel. Denne alsidige og komfortable cykel har været med Gazelle fra start, og er i dag super populær grundet sit flotte design og gode køreegenskaber.

Størrelse: 49 cm

Farve: Blå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): G0209 Kategorier: ,

Beskrivelse

Gazelle Orange C8 HMB Dame i Jeans Blue (Blå). Gazelle Orange er Gazelles mest ikoniske elcykel. Denne alsidige og komfortable cykel har været med Gazelle fra start, og er i dag super populær grundet sit flotte design og gode køreegenskaber. Modellen er velegnet til hverdagskørsel i byen, men kan også anvendes til længere cykelture i naturen.

Bosch Centermotor Elsystem

Når du køber en Gazelle Orange C7+ HMB, får du en cykel med en kraftig og støjsvag centermotor. Motoren er Bosch Active Line Plus 3.0, som kan yde en motorkraft på op til 50 Nm. Batteriet er 300 Wh, men kan opgraderes til 400 Wh eller 500 Wh, hvis behovet er for det.

Du kan helt selv tilpasse motorassistancen på turen – Dette gøres på display og controller, som er monteret på cyklens styr. Her kan du desuden tænde og slukke cykellygterne, samt se hvor hurtigt og langt du kører og et estimat for rækkevidden på batteriopladningen. Du kan beregne en estimeret rækkevidde her. 

Shimano Nexus Geargruppe

Gazelle Orange C7+ HMB er bygget med 8 indvendige Shimano Nexus gear. Shimano Nexus er skabt til den travle hverdag, og kan derfor levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Nexus har desuden en funktion, som gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt. En cykel med Shimano Nexus føles altså både komfortabel og let at cykle på. Gearsystem og kæde er på denne elcykel beskyttet af en lukket kædeskærm, så cyklen kræver mindst muligt vedligeholdelse.

Vedligeholdelsesvenlige bremser

For at holde vedligeholdelsesniveauet på et minimum, er cyklen med hydrauliske fælgbremser (håndbremser) på for- og baghjul. En hydraulisk fælgbremse giver mulighed for en mere hård opbremsning i nødstilfælde. Ved brug af fælgbremser anbefaler vi at tørre fælgen af i ny og næ for mindre støj ved bremsning. Gazelle Orange har ingen fodbremse.

Mere om Gazelle Orange C7+ HMB Dame (Jeans Blue / Blå)

Denne udgave af Orange C7+ HMB er i damestel med lav indstigning, så cyklen er let at komme af og på. Batteriet er let at tage af og på i forbindelse med opladning. Alternativt kan du lade batteriet op direkte fra siden af cyklen. En smart detalje ved Orange C7+ er, at den er udstyret med en såkaldt Fendervision skærm på forhjulet. Denne skærm har integreret forlygte, som styres af elsystemet og som gør dig mere synlig fra siden i trafikken.

Cyklens komfort er i top, hvilket skyldes affjedring i sadelpind og forgaffel samt brede, punkterhæmmende dæk. Orange C7+ kommer desuden med en blød sadel og et ergonomisk styr, som kan justeres i højde efter behov.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Køn

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Batteriplacering

Km/t

Hjulstørrelse

Vægt

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, , , , , , , ,

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år på cykel | 2 år på motor | 2 år på batteri.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her

Tilbehør til Gazelle Orange C7+ HMB Dame