Gazelle Ultimate T10 Speed HMB Dame

31.999,00 DKK

Gazelle Ultimate T10 Speed HMB Dame i Saturn Blue er en elcykel i topklasse, som er designet ned til mindste detalje. På denne model får du mulighed for motorassistance helt op til 45 km/t – en såkaldt Speed Pedelec elcykel. På en Gazelle Ultimate Speed kan du for alvor nyde fritiden!

Størrelse: 49 cm

Farve: Blå

Ikke på lager

Beskrivelse

Gazelle Ultimate T10 Speed HMB Dame i Saturn Blue er en elcykel i topklasse, som er designet ned til mindste detalje. På denne model får du mulighed for motorassistance helt op til 45 km/t – en såkaldt Speed Pedelec elcykel. På en Gazelle Ultimate Speed kan du for alvor nyde fritiden! Og den cykler ligeså godt, som den ser ud: super komfortabel og herligt sporty. Med sit innovative og dynamiske design er Gazelle Ultimate Speed en fryd for øjet. Modellen er bygget med motor, batteri og ledningsføring integreret i stellet, hvilket skaber et elegant og iøjnefaldende design.

T10 Speed udgaven af Gazelle Ultimate kommer med 10 udvendige Shimano Deore gear. Kæden er fint beskyttet af en kædeskærm, som løber på toppen af kæden. Cyklen kommer med hydrauliske skivebremser på for- og baghjul. Disse er med til at skabe optimal bremseeffekt i al slags vejr. Gazelle har lagt mange kræfter i designet af Ultimate-serien. Dette har mundet ud i kraftige lygter, som er integreret i bagagebærer og styr. Skærmene har et flot finish og ligger tæt op af dækkene. Hertil kommer modellen med indvendig kabelføring, som giver cyklen et stilrent look. På Speed-modellen får du et horn og sidespejl, da det er et krav for elcykler, som kan køre 45 km/t. Desuden er det et krav, at du erhverver dig en ansvarsforsikring, når du køber en Speed Pedelec. Til dette skal du kontakte dit forsikringsselskab.

Gazelle Ultimate T10 Speed HMB Dame – En 45 km/t Elcykel

Gazelle Ultimate T10 Speed HMB kommer med den kraftigste Bosch centermotor – Bosch Performance Line 4.0, som kan yde en motorkraft på op til 75 Nm og trække cyklen op til 45 km/t. Motorassistancen kan du selv tilpasse på cyklens display, som er placeret på styret. Her kan du også se hastighed, gennemsnitsfart, estimeret rækkevidde på batteriopladningen og meget mere. Det er også på displayet, at du bruger hornet samt tænder og slukker cykellygterne. Gazelle Ultimate T10 Speed HMB Dame kommer i farven Saturn Blue Mat, som er en mørkeblå farve.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Køn

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Batteriplacering

Km/t

Hjulstørrelse

Vægt

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, , , , , , , ,

Tilbehør til Gazelle Ultimate T10 Speed HMB Dame