Giant Defy Advanced 3-HRD

14.499,00 kr.

Vælg de længere ruter, og bestig større bjerge – Giant Defy Advanced 3 er en komfortabel endurance racercykel, som er bygget til at hjælpe dig med at overvinde de lange cykelture i sadlen.

Størrelse: L

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2000085146 Kategorier: ,

Beskrivelse

Vælg de længere ruter, og bestig større bjerge – Giant Defy Advanced 3 er en komfortabel endurance racercykel, som er bygget til at hjælpe dig med at overvinde de lange cykelture i sadlen. 

Cyklen er håndlavet med Advanced-Grade carbon, og rørene er i Defy Advanced formet og optimeret til vibrations- og stødabsorbering fra underlaget. Trods komfort er Defy Advanced er stadig let, stiv og livlig på både lige vej og i kuperet terræn.

Sadelpinden er Giant’s D-Fuse, som sammen med styret også er med til at reducere vibrationer fra vejen under cykelturen.

Giant Defy Advanced er bygget med Giant’s tubeless hjulsystem, som øger farten og nedsætter risikoen for punkteringer. Cyklen kommer med 20 udvendige Shimano Tiagra gear og hydrauliske Shimano Tiagra skivebremser.

Nøglefaktorer for Giant Defy Advanced 3

Designet med fokus på komfort
Advanced carbonramme udviklet specifikt til udholdenhed på landevejen. Rammen leverer en komfortabel fornemmelse med en geometri for en komfortracer. Her er styr placeret højere i forhold til sadlen, sammenlignet med Giant’s TCR-modeller. D-Fuse sadelpind og styr absorberer perfekt stød og vibrationer fra underlaget.

Total kontrol
Integrerede hydrauliske Shimano Tiagra skivebremser med flat-mount leverer kraftig og pålidelig bremsekraft for bedre kontrol. Hydrauliske skivebremser fungerer perfekt på både tørre og våde underlag.

En alsidig cykel
Geometrien er designet til udholdenhed. Rammen har plads til at montere dæk i bredden helt op til 35C, men kommer som standard med 700x32C Giant Gavia Fondo 1 dæk. Cyklen kan klare både flade og kuperet cykelture – både i vådt og tørt føre.

Denne cykel er i størrelse L, som typisk passer kvinder i højden 183-193 cm.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn