Giant TCR Advanced 1

14.999,00 DKK

Giant TCR Advanced 1 giver dig en landevejsracer i topkvalitet. Her får du en cykel med 22 Shimano Ultegra Gear, Carbonramme og forgaffel, og fælgbremser.

Størrelse: S

Farve: Blå, Orange, Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 70001523 Kategorier: ,

Beskrivelse

Den mest effektive landevejscykel har den perfekte blanding af lethed, stivhed og komfort. Giant TCR Advanced 1 har det hele, og er dermed en alsidig cykel til den konkurrenceorienterede rytter.

Den advanced-grade carbon, som TCR Advanced rammen er lavet af, gør det muligt at skrabe ethvert unødvendigt gram af, uden at gå på kompromis med stivheden. OverDrive styresystemet og MegaDrive skrårøret er designet til at give præcis håndtering, så du kan tage svingene i maksimal fart. Giants tubeless hjulsystem giver fart og effektivitet sammen med et mere behageligt ridt og en nedsat risiko for punkteringer. Variant sadelpinden er designet for at kunne blande den ideelle effektivitet med komfort, så du kan forblive frisk helt hen til mållinjen på de lange dage i sadlen.

Nøglefaktorer for Giant TCR Advanced 1

Let effektivitet
Rammen i carbon er udviklet til minimerer vægten uden at gå på kompromis med stivheden og effektiviteten.

En sand vinder
Testvindende geometri og præcis håndtering gør denne ramme til det foretrukne valg blandt pro ryttere, som har ført den til sejre i Giro d’Italia, på Tour de France etaper samt andre store løb over hele verden.

Fart og brugbarhed
Integreret Variant sadelpind design og Giant hjulsystem med tubeless dæk kombineret med en komfortabel føling og lav modstand.

Yderligere information

Farve

, , , ,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn