Giant TCR Advanced 2 Disc-Pro Compact

15.499,00 DKK

Giant TCR Advanced 2 Disc Pro Compact er en racercykel i høj klasse. Denne landevejscykel er i let carbon og udstyret med hydrauliske Shimano 105 skivebremser og Shimano 105 gearskift.

Størrelse: M/L

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2000066105 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Giant TCR Advanced 2 Disc Pro Compact er en racercykel i høj klasse. Denne landevejscykel er i let carbon og udstyret med hydrauliske Shimano 105 skivebremser og Shimano 105 gearskift.

Træning, løb, søgen efter grænsen. Uanset om du angriber feltet eller graver dybt i kampen for at slå PR, så er denne lette og effektive TCR Advanced Disc det rigtige for dig.

Med en ramme, der er designet med Giant’s Compact Road geometri, leverer TCR Advanced Disc den bedste on-the-road effektivitet blandt alle cykler i dens kategori. Stellet er bygget med Giant’s Advanced-Grade Carbon, som er utrolig let og stift. Sadelpinden er Giant Variant Composite, som tilføjer den helt rigtige komfort for at få en afbalanceret og race-tunet fornemmelse på landevejen.

Hjulene er Giant’s PR-2 Disc, som er monteret med Giant Gavia Course AC 1 Tubeless dæk. Med Tubeless-systemet sikres fart og effektivitet, mens risikoen for punkteringer er nedsat.

Nøglefaktorer for Giant TCR Advanced 2 Disc Pro Compact 

Effektivitet på landevejen
Med en af de den højeste stivhed-til-vægt ratio blandt alle cykler i samme kategori, er TCR-rammen bygget til at give landevejsryttere en uovertruffen effektivitet og stivhed under bjergkørsel, spurter og all-round udfordringer.

Total kontrol
Integrerede hydrauliske Shimano 105 skivebremser, som leverer en flydende og kraftfuld bremseevne for øget kontrol i varierende vejr- og vejforhold. Flat mounts og thru-aksel øger stivheden og den overordnede styreegenskab.

Fart og brugbarhed
Integreret Variant sadelpind design og Giant hjulsystem med tubeless dæk kombineret med en komfortabel føling og lav rullemodstand.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn