TILBUD Tilbud

Liv Avail Advanced 3

Vejl. pris:   14.999,00 DKK

Fra episke solo-eventyr til lange cykelture med holdet – Liv Avail Advanced 3 er let, behagelig og SPECIFIKT udviklet til kvinder! Du får her en let og livlig cykel på stigningerne, som samtidig er ekstremt sikker på nedkørslerne.

Størrelse: M

Farve: Rød

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2000012104 Kategorier: ,

Beskrivelse

Fra episke solo-eventyr til lange cykelture med holdet – Liv Avail Advanced 3 er let, behagelig og SPECIFIKT udviklet til kvinder!
Du får her en let og livlig cykel på stigningerne, som samtidig er ekstremt sikker på nedkørslerne. Avail Advanced er en alsidig endurance landevejscykel, som gør det let for dig at tilbagelægge mange kilometre på landevejen.

Bygget på en stiv carbonramme, som er designet specifikt til kvinder. Cyklen er med D-Fuse SL sadelpind, som reducerer vibrationer fra vejen, og et styr, som er smallere med henblik på kvindekroppens opbygning. Cyklen er udstyret med OverDrive i front for at øge stivheden og forbedre håndteringen. Desuden er cyklen med PowerCore krank, som sikrer et effektivt pedaltråd, så energi ikke går tabt.

Denne Liv Avail Advanced er med 20 udvendige Shimano Tiagra gear og hydrauliske Shimano Tiagra skivebremser. Der er altså intet, som skal hindre dig i at tage cyklen ud på lange ture.

Nøglefaktorer for Liv Avail Advanced 3

Bygget til Endurance
Avail Advanced er bygget i Advanced-grade carbon og OverDrive som tilsammen sikrer et pedaltråd og en stivhed, som aldrig er set tidligere. Alt sammen i en geometri der kan køre hele dagen.

Total kontrol
Det vægtbesparende og stive rammedesign er kombineret med kraftfulde, hydrauliske skivebremser. Alt dette sikrer uovertruffen håndtering og kontrol over cyklen uanset vej- og vejrbetingelser. 

Tilpasset komfort
Avail Advanced er perfekt til både mindre og større veje – brugte som nye. Dette skyldes de bredere dæk, en D-Fuse SL sadelpind, og et styr, som absorberer ujævnheder fra underlaget.

Hvorfor en Liv Avail Advanced? 

Når du køber en Liv Avail Advanced, får du en hurtigtreagerende og energisk cykel, som let kan manøvreres med. Cyklen gør lange cykelture i sadlen mere behagelige end nogensinde. Avail Advanced har 3F-geometrien, som står for Fit, Form & Function. Dette resulterer i øget komfort og frihed på de lange ture. Cyklen er komplet med hydrauliske skivebremser, som sikrer god bremseffekt i både tørt og vådt føre. Dette kombineret med de 20 udvendige Shimano Tiagra gear gør denne model perfekt til både flade og bakkede cykelture.

Denne cykel er i størrelse M, som typisk passer kvinder i højden 165-174 cm.

 

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn