Liv Thrive 3

5.499,00 kr.

Liv Thrive 3 fra 2019 er perfekt til dig, som mangler en let pendlercykel eller gerne vil ud på længere cykelture. Thrive er en hurtig, sjov og sikker sportscykel. Liv Thrive kombinerer fart og adræthed fra en racercykel med en mere komfortabel, flat-bar siddestilling.

Størrelse: L

Farve: Sølv

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 90010616 Kategorier: ,

Beskrivelse

Liv Thrive 3 fra 2019 er perfekt til dig, som mangler en let pendlercykel eller gerne vil ud på længere cykelture. Thrive er en hurtig, sjov og sikker sportscykel. Liv Thrive kombinerer fart og adræthed fra en racercykel med en mere komfortabel, flat-bar siddestilling. Du får altså en let, aerodynamisk cykel med lige styr. Liv er Giants kvindemærke, hvorfor der her er fokuseret på kvinde-specifikke ramme-features gennem Livs 3F Design filosofi. Den lette ALUXX Aluminiumsramme sikrer samtidig robusthed og lette køreegenskaber.

 

Nøglefaktorer for Liv Thrive 3 (2019)

Komfort
Den rette sidestilling sikres gennem et lige styr, så du ikke ligger ligeså meget over cyklen som på en almindelig racercykel. Samtidig sikrer Livs D-Fuse sadelpind stødabsorbering uden at gå på kompromis med efficiens.

Sjov cardio
Den lette og balancerede geometri fra ALUXX alu-rammen kombinerer fart og stabilitet, så dine cykelture lige bliver en tand sjovere end normalt.

Kontrol
De letrullende komponenter, det hurtige Shimano Claris gearskifte og de hydrauliske skivebremser sørger for, at du altid har kontrol over din cykeltur i al slags vejr.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn