Tilbud

AGU Thorax

Vejl. pris:   799,00 DKK

AGU Thorax er en let racer cykelhjelm, som her fås i sort (black). Denne cykelhjelm holder dit hoved køligt på de varme sommerdage, hvilket skyldes de 26 ventilationshuller.

Størrelse: M

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 47101403 Kategorier: ,

Beskrivelse

AGU Thorax er en let racer cykelhjelm, som her fås i sort (black). Denne cykelhjelm holder dit hoved køligt på de varme sommerdage, hvilket skyldes de 26 ventilationshuller. Hjelmen er med dobbelt in-mould konstruktion, hvilket gør den både let og stødabsorberende. Indersiden af AGU Thorax er med Roll-Cage forstærkende opbygning, og så har den en komfortabel polstring og indbygget insekt-net.

I nakken sidder et Direct Dial 2 spændesystem, som kan justeres  højden. Med nakkespændet kan du let tilpasse Thorax til dit hoved. Stropperne er bløde og behagelige og kan tilpasses ved ører og hage. Hagespændet er et standard klikspænde, som åbnes ved hjælp af to fingre.

Denne AGU Thorax cykelhjelm fås i sort og findes i to størrelser: M (54-58 cm) og L (58-62 cm). Hjelmen vejer ca. 240 gram.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Integreret lygte

Skygge

Type Hagespænde

Vægt

Størrelseguide

Find din rigtige hjelmstørrelse ved at måle din hovedomkreds. Ligger du mellem 2 størrelser, anbefales den store størrelse.

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her