Gazelle Grenoble C8 HMB Dame

22.999,00 DKK

Gazelle Grenoble C8 HMB Dame i blå (Mallard Blue). Med en Gazelle Grenoble får du en alsidig og komfortabel elcykel, som har en stærk og lydløs centermotor fra Bosch.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Størrelse: 49 cm

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Gazelle Grenoble C8 HMB Dame i blå (Mallard Blue). Med en Gazelle Grenoble får du en alsidig og komfortabel elcykel, som har en stærk og lydløs centermotor fra Bosch. Dette gør netop denne model ideel til hverdagsbrug – hvad end det er pendling eller længere ture. Her fokuseres der på kvalitet, en luksuriøs finish og mange fine detaljer. Gazelle Grenoble kommer med indbygget batteri, hvilket sammen med centermotoren skaber optimalt balancepunkt og gør cyklen mere stabil at cykle på.

Gazelle Grenoble C8 HMB Dame kommer i tre farver – sort, blå og grå. Dem lydløse og stærke centermotor fra Bosch gør cyklen optimal til pendling og længere ture. Motorens trædeassistance gør, at det føles ubesværet at cykle – uanset om du cykler på landevej eller op ad bakke. Modellen kommer med en støjfri motorkraft med op til 50 Nm og et kraftigt 400 Wh batteri integreret i stellet. Batteriet er let at afmontere ved opladning – alternativt kan du oplade batteriet direkte fra cyklen! Gazelle Grenoble C8 kommer med de nye, elegante integrerede lygter i for- og bagskærm, så du tydeligt bliver set i al slags vejr.

Ved Gazelle Grenoble fokuseres der på komforten. Du får her en cykel med brede dæk, affjedrende forgaffel og affjedring i sadelpinden. Styret er let at justere tættere til dig efter behov, og sadel og håndtagene er ergonomiske. Cyklens lave tyngdepunkt gør, at Grenoble C8 cykler ubesværet og skaber en generel god køreglæde.

Yderligere information

Farve

Størrelse

,

Mærke

Køn

Forbremse

Bagbremse

Gear

Motorproducent

Batteri