Gazelle Medeo T10 HMB Herre

22.999,00 DKK

Gazelle Medeo T10 HMB Herre kombinerer det bedste fra to verdener: Sportscyklens ydeevne og komponenter med bycyklens komfort og brugervenlighed. Resultatet er en behagelig, sporty elcykel, som du nemt kan cykle rundt på i byen, men også cykle længere ture på.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Størrelse: 55 cm

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Gazelle Medeo T10 HMB Herre kombinerer det bedste fra to verdener: Sportscyklens ydeevne og komponenter med bycyklens komfort og brugervenlighed. Resultatet er en behagelig, sporty elcykel, som du nemt kan cykle rundt på i byen, men også cykle længere ture på. Gazelle Medeo kommer med en kraftfuld Bosch Performance Line motor, hvilket især kan mærkes på stejle bakker, hvor den stærke og lydsvage motorkraft hjælper dig.

Gazelle Medeo er en alsidig og funktionel sportscykel. Stellet er strømlinet, og der man har fokuseret på at bygge et flot formet skrårør ind i kronrøret. Medeo kommer med brede dæk, hvilket giver et godt vejgreb i al slags vejr. Desuden er forgaflen affjedret, så du ikke mærker til stødende fra vejen. For yderligere at øge komforten, kommer Gazelle Medeo med ergonomiske håndtag og et styr, som kan vinkles op og tættere til kroppen.

Gazelle Medeo T10 HMB Herre – Sporty og Kraftig

Gazelle Medeo kommer med 10 udvendige Shimano Deore gear. Disse skifter let og er slidstærke, hvilket er nødvendigt på en elcykel. Modellen kommer desuden med hydrauliske skivebremser. Disse bremser effektivt i al slags vejr og kræver ikke meget vedligehold. For at kunne yde maksimal motorkraft, kommer Gazelle Medeo med den kraftfulde Bosch Performance Line 3.0 centermotor. Performance Line 3.0 kan yde op til 65 Nm i motorkraft. Denne kan du dog tilpasse på displayet på styret efter behov. Batteriet er placeret i stellet, hvilket sammen med centermotoren resulterer i optimal balancefordeling. Batteriet er 500 Wh, så du både kan bruge cyklen til pendling i byen, men også tage den med på længere ture på landevejen.

Yderligere information

Farve

, ,

Størrelse

,

Mærke

Gear

Batteri

Forbremse

Bagbremse

Motorproducent

Køn